Personal Trainer pakket

Passie voor sport? En wil jij niets liever dan een carriere in de sportbranche? Dan is het Personal Trainer pakket echt iets voor jou. In dit pakket zitten de Fitvak! erkende opleidingen Fitness Trainer A en Fitness Trainer B, en onze SportFlow opleiding Personal Trainer ZZP.

Tijdens de opleiding Fitness-Trainer A doe je (basis)kennis en vaardigheden op om als Fitness-Trainer aan de slag te gaan bij een fitnesscentrum. Tijdens de vervolgopleiding Fitness-Trainer B ga je jouw kennis verder uitbreiden; je leert hoe je specifieke doelgroepen (gevorderde sporters, mensen met specifieke klachten, topsporters) kunt begeleiden. Daardoor kun je jezelf nóg beter in de markt zetten. Tot slot krijg je tijdens de tweedaagse cursus Personal Trainer ZZP alle informatie en vaardigheden aangereikt om je eigen bedrijf op te starten.

Schrijf je in voor dit pakket en ontvang 10% korting (270,-!) op het cursusgeld.

 

Als je dit Personal Trainer Pakket succesvol hebt afgerond, ben je in het bezit van twee Europees erkende Fit!vak diploma’s Fitness-Trainer A (niveau 3) en Fitness-Trainer B (niveau 4) en een SportFlow Opleidingen certificaat Personal Trainer ZZP.

Je hebt nu alles in huis om als Personal Trainer aan de slag te gaan: een enorme hoeveelheid kennis over onder meer anatomie, trainingsleer en voeding op zak én een flinke dosis werkervaring die je hebt opgedaan tijdens je stages. Kijk op de webpagina’s Fitness Trainer A, Fitness Trainer B en Personal Trainer ZZP om te lezen wat je tijdens deze opleidingen kunt verwachten.

INFORMATIE? INSCHRIJVEN?

MAIL ONS DAN!

info@sportflow.nl

  • Deelnemers: maximaal 10
  • Opleidingsniveau: MBO niveau 3
  • Onderwijsvorm: klassikaal en digitaal
  • Diplomering: Fit!vak diploma, erkend door ministerie van VWS.
  • Toelatingsvoorwaarden: ervaring met fitnessen; beheersing Nederlandse taal; 16 jaar of ouder
  • Cursusprijs: € 2695,- in één keer óf 10 termijnen van € 269,50 (incl. cursusmaterialen)
  • Examengeld: € 50,- herexamen theorie; € 200,- herexamen praktijk

TIP! Je kunt een deel van het cursus- en examengeld terug krijgen via de Belastingdienst.
Kijk op www.belastingdienst.nl voor jouw voordeel.

CRKBO_Instelling      logo_lerf

NLactief1  FitNed_logo_FC

Leveringsvoorwaarden

Op al onze opleidingen zijn de leveringsvoorwaarden van toepassing.

SportFlow Opleidingen gaat vertrouwelijk om met de informatie die verkregen is van de cursisten, zoals staat beschreven in de Privacyverklaring SportFlow Opleidingen.